Αρχική

Εγκαταστάσεις

Σεμινάρια

Corporate Training

Καθηγητές

Τί μας είπαν οι συμμετέχοντες

Total Event Solutions

gr flag uk flag

slider2

H Driving Academy έχει τεράστια πείρα στην εκπαίδευση των στελεχών εταιριών, που οδηγούν εταιρικά αυτοκίνητα. Οι σημερινές απαιτήσεις και συνθήκες κυκλοφορίας αλλά και οι νέες τεχνολογίες στα σύγχρονα αυτοκίνητα καθιστούν απαραίτητη την σύγχρονη εκπαίδευση των οδηγών για την μέγιστη ασφάλεια. Διαθέτουμε πολλές λύσεις για τις εταιρίες. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο Κέντρο οδικής ασφάλειας που διαθέτουμε, on road training με τα σεμινάρια της Drivetech International, ηλεκτρονικά FDRI (Fleet driver risk index) & DSA (Driver self assesment), απομακρυσμένη εκπαίδευση μέσω zoom ,teams ή άλλες πλατφόρμες και on site training.

Διαθέτουμε ένα πολύ σημαντικό πελατολόγιο με τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Η μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, η εμπιστοσύνη και συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού τους, δείχνει την ποιότητα της εκπαίδευσής μας. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν εταιρίες με 5 εργαζόμενους μέχρι εταιρίες πολυεθνικές με πάνω από 500 εργαζόμενους, με πλήρως επιτυχημένα αποτελέσματα.

 

Τα σεμινάρια γίνονται από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές μας, και πέρα από την εκπαίδευση γίνεται και πλήρη καταγραφή επιδόσεων κάθε οδηγού, ώστε να δούμε τις αδυναμίες και την πρόοδο. Επίσης εκπληρώνουν τις απαιτήσεις του ΟΑΕΔ, για επιδοτούμενα σεμινάρια, ενώ μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με ανάγκες της κάθε εταιρίας. Από απλή μετακίνηση σε αστικό περιβάλλον, οδήγηση μεγάλων αποστάσεων, οδήγηση σε επικίνδυνες συνθήκες, οδήγηση εκτός δρόμου, οδήγηση μεγάλων οχημάτων, διαθέτουμε το κατάλληλο σεμινάριο.

 

Η μεθοδολογία μας διδάσκει τα μυστικά της σωστής και ασφαλούς οδήγησης, προσφέροντας τα απαραίτητα εφόδια στον οδηγό, βελτιώνουμε την αντίληψή του, τις ικανότητές του και τελικά την οδική του συμπεριφορά. Εκπαιδεύουμε τους οδηγούς στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας (ABS, ESP, EBD, Adaptive cruise control, lane keeping, emergency assist systems) και στην κατανόηση της δυναμικής συμπεριφοράς ενός αυτοκινήτου: στο πώς φρενάρουμε και πώς στρίβουμε σωστά και με ασφάλεια, καθώς στο πώς οδηγούμε πιο ομαλά και πιο ποιοτικά κάνοντας λιγότερες κινήσεις.


Εξαιρετική βαρύτητα δίνουμε και στο νέο σύγχρονο τρόπο μετακίνησης, την οικονομική οδήγηση. 

Μέσα από την εξειδικευμένη μεθοδολογία ρίχνουμε έμπρακτα την κατανάλωση κάθε οδηγού από 0,5 - 5lt/100km, ανάλογα με το προσωπικό του στυλ και το όχημα που οδηγεί. Μία τέτοια μείωση στην κατανάλωση εξοικονομεί ετησίως ανα οδηγό από 130 - 1300 ευρώ (για 15.000 χλμ ανα έτος), ενώ βοηθάει σημαντικά το περιβάλλον καθώς μειώνει δραματικά τα CO2 ανά χιλιόμετρο.


Τα σεμινάρια μας είναι επιδοτούμενα, καθώς εντάσσονται στην εγκύκλιο ΛΑΕΚ 0,45%, που αφορά προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζομένων σε εταιρείες.

 

corporate1_th

corporate2_th

corporate3_th

corporate2_th

corporate2_th

corporate2_th


Comodo SSL