Home

Facilities

Seminars

Corporate Training

 Instructors

Opinions by the participants

Total Event Solutions

gr flag uk flag

Θεολόγος Μ. (ΒΜW M5 – Lotus 111R) Drift techniques level 1,2,3


“Ο «μέσος οδηγός» έχει γνώσεις στο επίπεδο που του επιτρέπει να κινείται, να μεταβάλλει την τροχιά του και να ακινητοποιείται «υπό κανονικές συνθήκες» χωρίς δυστυχώς γνωρίζει τι πρέπει να κάνει αν βρεθεί σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή.
Η οδήγηση, η διατήρηση και η επαναφορά του αυτοκινήτου υπό τον έλεγχο του οδηγού δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά είναι απολύτως αναγκαίο να μπορεί ο οδηγός να αντιδράσει σωστά σε όλες τις συνθήκες.
Στο Driving Academy μάθαμε πώς μπορούμε να έχουμε πάντοτε τον έλεγχο ή να τον ανακτήσουμε άμεσα με ελάχιστους και απαλούς χειρισμούς.
Mαγικές στιγμές, απολαυστικές! O,τι και να πω είναι λίγο. Kαι λάθη κάνεις, και σβούρες φέρνεις, αλλά αυτό επιδιώκουμε -να «σπάσουμε» τη σχέση μας με ένα κακώς διαμορφωμένο στερεότυπο οδηγικής δράσης-αντίδρασης, και να χτίσουμε ένα νέο και αποδοτικό προσωπικό σύστημα απόλυτου ελέγχου του αυτοκινήτου μας όταν τύχει να αποσταθεροποιηθεί.
Ενα τεράστιο ευχαριστώ στους τρεις εκπαιδευτές μου (Θ.Π., T.Σ. και Δ.X.) που μου έμαθαν να συμπεριφέρομαι καλύτερα και αποδοτικότερα πίσω από το τιμόνι κάνοντας απλά λιγότερα! Εμαθα και να διασκεδάζω, αλλά για μένα προέχει ότι γνώρισα πολλά από τα «τι, πώς, πότε και γιατί» της δυναμικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου... Συνιστώ την Driving Academy ανεπιφύλακτα!”

koino

Σοφία Σ. (Fiat Seicento Sporting) Car Control seminar


“Τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης της Driving Academy με βοήθησαν πολύ. Φεύγοντας από την σχολή, άρχισα να οδηγώ διαφορετικά, όχι πιο αργά αλλά με πιο σωστό τρόπο! Αλλαξα τη θέση οδήγησης, κράτησα διαφορετικά το τιμόνι και έχω διαφορετική αντίληψη κατά την οδήγηση”


Κωνσταντίνος Φ. (Ford Focus) – Eco-Safe seminar


“Συμμετείχα στο Safe & Eco semin;ario. Με εντυπωσίασαν οι εγκαταστάσεις, η ποιότητα των αυτοκινήτων και ο τρόπος εκπαίδευσης. Πίστευα πάντα ότι οδηγούσα οικονομικά. Μετά το σεμινάριο της Driving Academy κάνω με ένα ρεζερβουάρ 600 χιλιόμετρα, ενώ πριν έκανα μέχρι 450!! Για την εποχή μας και για το περιβάλλον κάτι τέτοιο είναι ανεκτίμητο”


Μιχάλης Μ. (BMW M3 E46 – Χ5 3.0) Drift Techniques level 1,2,3


" …είδα πράγματα που δεν είχα φανταστεί, έκανα πράγματα που θα ορκιζόμουν ότι δεν θα τα δοκίμαζα ποτέ βασισμένος στο λάθος
στιλ της οδήγησής μου. Το επίπεδο των μαθημάτων της σχολής πολύ ανώτερο από κάθε προσδοκία… Οι καθηγητές ΆΡΙΣΤΟΙ …φιλικοί, υπομονετικοί και μεταδοτικοί. Αυτό που έκαναν, το έκαναν με την ψυχή τους, το χαιρόντουσαν και οι ίδιοι. Αυτό το συναίσθημα είναι που με έκανε να προσπαθώ ακόμα περισσότερο. Η κάθε στιγμή ήταν καλύτερη από την προηγούμενη. Διασκέδαση και ΠΟΛΥ εμπειρία. Νέες τεχνικές, και πραγματική οδήγηση των αυτοκινήτων μέχρι το τέλος. Το απόγευμα της Κυριακής με το πέρας των μαθημάτων ένοιωθα κούραση σωματική, και αγαλλίαση ψυχική. Ήμουν χαρούμενος που έφευγα με πολύ περισσότερα από όσα μπορούσα να φανταστώ, και ευγνώμων για αυτούς τους ανθρώπους που μου τα έμαθαν, αλλά και για όλους τους “συμμαθητές “ μου για το υπέροχο κλίμα που υπήρχε ανάμεσά μας. Ήταν σίγουρα ότι πιο εποικοδομητικό μπορεί να κάνει ένας λάτρης του αυτοκινήτου και ιδιαίτερα του πισωκίνητου σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο."


Παναγιώτης Π. (BMW M5 V10) Drift techniques level 1,2,3


"H εμπειρία ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Αυτό που διαπίστωσα για άλλη μια φορά, ήταν ότι η μάθηση δεν έχει τέλος. Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις και όταν τα μαθαίνεις (και τα εκτελείς με επιτυχία) το αίσθημα είναι απίστευτο. Στο παρελθόν είχα παρακολουθήσει σχολή αγωνιστικής οδήγησης στην Αμερική, η οποία όμως ήταν επικεντρωμένη στην οδήγηση με γραμμές. Το Driving Academy είναι επικεντρωμένο στον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ειδικά το 2ο και 3ο στάδιο, όπου το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.
Βέβαια οι τεχνικές που μαθαίνεις δε αποσκοπούν μόνο στην εσκεμμένη πλαγιολίσθηση αλλά είναι απίστευτα χρήσιμες σε μια περίπτωση που χαθεί ξαφνικά ο έλεγχος του αυτοκινήτου. Εκεί θα υπάρχει σίγουρα στο πίσω μέρος του εγκεφάλου η σωστή αντίδραση, που σε συνδυασμό με τη ψυχραιμία, μπορεί να σώσει ζωές και να αποτρέψει ζημιές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές και τους καθηγητές, οι οποίοι έχοντας το γνωστό "μικρόβιο", μεταδίδουν με απόλυτη επιτυχία τις γνώσεις τους σε ένα κλίμα διασκέδασης αλλά και πειθαρχίας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους πραγματικά αγαπούν την οδήγηση και το αυτοκίνητό τους, να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια της συγκεκριμένης σχολής. Προσωπικά θα παρακολουθήσω ότι νέο έχει να προσφέρει η συγκεκριμένη σχολή στο μέλλον."


Γιάννης Μ. Racing Tecniques


"Ήταν μια εμπειρία που δεν μπορούσα να φανταστώ. Η οδήγηση ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, με τον Τάκη Σκαλτσά και τους υπόλοιπους καθηγητές να σε καθοδηγουν να σου μεταδίσουν γνώση και εμπειρίες ετών και να σου ανεβάζουν με το σωστό τρόπο ρυθμό. Τα θεωρητικά, η πίστα, το αυτοκίνητο όλα όπως έπρεπε. Αδρεναλίνη και μια εμπειρία ζωής που μου αποκόμισε πολλά περισσότερα από ότι περίμενα. Έγινα καλύτερος οδηγός, οδήγησα με σωστό τρόπο και γνώρισα την αγωνιστική οδήγηση με τον καλύτερο τρόπο. Περιμένω το επόμενο σεμινάριο, για να επαναλάβω την εμπειρία. Επιτέλους έχουμε και στην Ελλάδα μια σχολή που βλέπαμε μόνο στο εξωτερικό


Στράτος Αξ. (BMW M3 E46) Drift techniques level 1,2,3


"Φοβόμουν πάρα πολύ ότι δεν θα μπορούσα να αποκομίσω νέες γνώσεις και δεξιότητες από τη σχολή. Υπήρχαν κάποια πράγματα και ασκήσεις που ήξερα ότι θα κάνουμε που είχα προσπαθήσει και μόνος μου κάποια φορά στο παρελθόν με απογοητευτικά αποτελέσματα. Τα πράγματα εξελίχτηκαν με ένα τρόπο που πραγματικά δεν περίμενα σε καμία περίπτωση...
Οι γνώσεις, τα μυστικά και οι συμβουλές έπεφταν με ρυθμό βροχής και προσπαθούσα να απορροφήσω όσα περισσότερα μπορούσα. H πρόοδος ήταν σημαντική. Είδα την οδήγηση με άλλο μάτι. Και κάπου εκεί ξεκίνησε το 3ο στάδιο όπου φτιάχνεται μια πίστα με διαφορετικά είδη στροφών και εκεί πέρα εκτελούνται οι διάφορες τακτικές οδήγησης για πίστες. (ναι υπάρχουν πολλές, εκτός από την λάθος που ήξερα). Απλά καταπληκτικό. Εφαρμόζεις όλες τις γνώσεις και δεξιότητες που έχεις συγκεντρώσει. Πάντα με τον εκπαιδευτή στο δεξί κάθισμα να σε καθοδηγεί και να σε βελτιώνει σε κάθε πέρασμα. Αποθέωση της απόλαυσης! Ειλικρινά, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της σχολής για αυτή την καταπληκτική εμπειρία! Εγώ έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Πραγματικά δεν πίστευα σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσα να δω τόση διαφορά στον εαυτό μου μέσα σε τόσο λίγο χρόνο!
Πραγματικά επαγγελματική προσπάθεια που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου! Πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!"


Δάφνη Μ. (Αudi A2) car control seminar


"Tο σεμινάριο ήταν εξαιρετική εμπειρία, πέρασα υπέροχα και το διασκέδασα όσο δεν φαντάζεστε!
Οι εκπαιδευτές ήταν τέσσερις, εξαιρετικά κεφάτοι και φιλικοί, έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις μας που δεν ήταν και λίγες. Θα το επαναλάβω σίγουρα”

 

Mιχάλης Π. (Porsche 996 C2S) Drift techniques level 1,2,3


"Οι καθηγητές άψογοι, η οργάνωση πολύ καλή, τα αυτοκίνητα ιδανικά για τη περίσταση και ο σχεδιασμός των ασκήσεων απόλυτα σωστός για να σε ξεκινήσει από τα απλά και να σε φέρει κοντά στην απόλυτη οδήγηση. Ξεκίνησα από χαμηλό επίπεδο αλλά το διασκέδασα εξίσου και τώρα ξέρω το σωστό τρόπο που πρέπει να χειριστώ το αυτοκίνητο για να κάνει αυτά που θέλω. Μόλις περάσει λίγος καιρός θα επαναλάβω το 3ο στάδιο για περισσότερη προπόνηση και άλλη μια ημέρα οδηγικής διασκέδασης! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους αγαπούν την οδήγηση και ακόμη περισσότερο σε όσους οδηγούν πισωκίνητα αυτοκίνητα!"

Κώστας Χ. (ΒΜW Z4 3.0) – Drift Techniques level 1

“Συμμετείχα στο Level 1 και έμεινα άναυδος από το ενδιαφέρον και τις ικανότητες των καθηγητών της σχολής.
Η άμεση μεταδοτικότητα σε ό,τι έλεγαν οι καθηγητές ήταν η αιτία να υπάρξει σημαντική βελτίωση στις γνώσεις όλων μας όσον αφορά τις τεχνικές που ελέγχουμε το αυτοκίνητο. Η οργάνωση ήταν άψογη, έτσι δεν υπήρχε αμφιβολία για την επιτυχία.
Οι δοκιμασίες στις οποίες υποβληθήκαμε ήταν σχεδιασμένες σωστά και είχαν ενδιαφέρον από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Πραγματικά άξιζε πραγματικά κάθε ευρώ που δώσαμε”
Comodo SSL